1984 yılından bu yana, kendi işletmemizde, büyük işyerlerinin, fabrikaların ve kamu kuruluşlarının yemekhanelerinde yemek üretimi faaliyetlerimizi hijyen kurallarına uyarak titizlikle yerine getirmekteyiz. Konusunda profesyonel yönetici, aşçıbaşı, aşçı ve servis kadromuzla müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak en önde gelen amacımızdır. Mevcut projelerimizi işletmek, bu projelere yenilerini eklemek için bilinçli eğitimi veren yüksek gıda mühendisimiz ve eğitimci yönetim kadromuzla firmamız özverili bir çalışma göstermektedir. Hizmet birimlerimiz tarafınızdan ziyaret edildiğinde gururumuzun haklılığı ortaya çıkacaktır.
Faaliyeti konusunda politikası önderlik olan firmamızın yanınızda olması dileklerimizle... Bizlerle görüşmek istediğinizde sizlere bir telefon kadar yakınız.
A+ kalitedeki malzemeler ile yapılan yemeklerimiz sizlere sunulmaktadır.
Üretimhanemizde bone, kolluk, eldiven ve maske kullanımına dikkat edilmektedir.
Yemek taşımaya uygun dizayn edilmiş özel araçlarımız ile teslimatlarınız yapılmaktadır.
Verdiğimiz hizmet sonrası memnuniyetiniz kapsamında değerlendirmelerimizi yapıyoruz.